RANGKAIN PRODUK ERA EDAR MARKETING

 

 

EXAMO CKM 500

Pemakanan Terbaik Untuk Minda Terbukti Sejak Tahun 1978

EXAMO-CKM 500 adalah sejenis makanan yang memberikan nutrien untuk saraf bagi

 memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental; takut, cemas, runsing, memberi keyakinan dan membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan, menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak..  ..klik sini..

 

 

 

SET LENGKAP SALINDAH

Bagi wanita, kehamilan atau mengandung adalah suatu pengalaman yang tidak sama dengan pengalaman-pengalaman lain yang pernah dilalui, teristimewa bagi wanita yang mengandung untuk kali pertama. Ada yang tersangat gembira dengan berita kehamilan itu dan ada pula yang menjadi bimbang dan cemas terutamanya bila menjelang waktu-waktu hampir hendak melahirkan anak. Ini berlaku kerana mungkin bakal ibu ini pernah mendengar pelbagai khabar mengenai bagaimana susahnya untuk melahirkan anak.   ..klik sini..

 

 

SUSU BIOLAC

 

Susu Biolac ialah susu tempatan yang penuh khasiat dirumus khas dengan menggunakan susu tepung bermutu tinggi dari New Zealand .Susu Biolac diperkaya dengan Garamtisu Biokimia Schuessler yang diperlukan dalam perkembangan fizikal dan minda kanak kanak serta membantu pencernaan dan penghadaman mereka.

 

 

 

SENARAI EJEN:

SABAH:

SUHAIMI     :  013-8156557